11 nov. 2013

30. Hungrig och less

Jag är hungrig och less på det här nu. Tråkigt och segt är det. Sköter min 5:2, men det är väl också det enda jag sköter... "Mer träning måste det bli", skrev jag det? Mhm... får se nu, det blev... ingen promenad förra veckan och inte många magträningar.
 
Låta bli sötsaker har funkat veckan som gått, men hålla mig ifrån kvällsätande har inte funkat så bra. Inne i en hungrig-period, är det vädret? Mörkret? Fettcellerna som ropar S O S, kris och panik här? Inte vet jag, mer hungrig är jag i alla fall.
 
Vojne, vojne, vad ska jag göra åt det här?

4 nov. 2013

29. Lagom snäll

Hej å hå, jag jobbar på med min 5:2 och annat. Förutom 5:2 som bara rullar på, har jag skött mig sisådär veckan som gått. En promenad, borde varit tre, magtränat typ tre gånger, borde varit minst sex, ätit sött på fredagkvällen, fast det bara är lördag-söndag jag får det. Men. Det gör inte så mycket. Känner att jag ändå är på banan. Har inte spårat ur. Så det är okej ändå.
 
Till skillnad från hur jag känt förr, med andra bantningsprojekt, känner jag inte alls det här att Nä, nu åt jag glass, nu är dan/veckan/alltihop förstört, så det är ingen idé längre, jag kan lika gärna äta fyra portioner glass idag/varje dag. Resten av livet. Den här gången är det så mycket mer långsiktigt. Och i och med att jag håller mig till 5:2 känner jag att jag gjort det stora jobbet hur som helst, blir det nåt snedsteg med missad träning eller en bulle på fel dag, så är det inte hela världen. Det får väl ta nån vecka längre då. Men, jag får inte bli för snäll och se för mycket mellan fingrarna. Gäller att hitta en bra balans här. Mer träning den här veckan måste det bli.